Довършителни работи в Габрово и региона

Предлагаме ви професионално шпакловане на вякакви повърхности.

Други довършителни услуги от Василеви Билд:

Обръщане

Най-общо казано процесът обръщане на врати и прозорци представлява обработка на онези ъгли, които се намират в пространството между дограмата и стените или пък тавана. Самото обръщане се извършва с помощта на топлоизолационни плоскости, например с фибран, гипсокартон, гипс, мазилка и др. В случая се използва материал напълно според индивидуалните вкусове и предпочитания, които без съмнение в по-голям процент от случаите са напълно различни. Този процес има за цел да изправи страните на касата, но наред с това той се извършва и заради скриването и запълването на следите, които остават след смяната на старата дограма с нова.

Гипсокартон

  • Изграждане на преградни стени с различни дебелини и качества
  • Окачени тавани от гипсокартон с възможност за изработване на различни декоративни елементи и поставяне на скрито осветление предстенни обшивки с или без щендерна конструкция. По този начин се избягват мокрите процеси при измазване на стените и се осигурява възможност за полагане на кабели, тръби и дуги елементи зад обшивката, както и изработване на различни декоративни елементи
  • Предстенни обшивки в мокри помещения
  • Изграждане на стени и тавани с покриване на специални изисквания за пожароустойчивост, звукоизолация, топлоизолация и др.
  • Боядисване на сгради, фасади, къщи, хотели, огради, офиси, апартаменти и др. Боядисване на сгради в Габрово и региона
  • Ръчно и машинно боядисване на жилищни, обществени, промишлени сгради и паркинги с висококачествени интериорни и екстериорни бои и мазилки. В зависимост от вида на обекта, начина на работа, достъпа и климатичните условия боите се нанасят машинно или ръчно при спазване на технологичния процес за нанасяне на различните видове бои, мазилки и защитни покрития.

Обадете ни се за базплатна консултация в Габрово на 0895 048 578 или 0893 805 968